Køberrådgiver og ejendomsmægler i Allingåbro

EDC Mæglergruppen Det Runde Hus har kontor i Assentoft, men tilbyder vurdering og salg af ejendomme i hele Randers området og på Djursland samt køberrådgivning over hele landet. Det Runde Hus er altså også din lokale ejendomsmægler i Allingåbro mellem Randers og Grenaa.

Hos Det Runde Hus har vi mange års erfaring inden for salg og vurdering af ejendomme i netop dette område. De mange års erfaring har givet et bredt lokalkendskab, der er med til at sikre den bedst mulige og realistiske vurdering af din ejendom.

Vi er Danmarks største samarbejdende mæglerkæde, og tilbyder alt lige fra online markedsføring af din bolig til 3D plantegning og vejledning i at gøre din bolig salgsklar. Derudover har vi medarbejdere med Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke, hvilket gør dem til certificerede køberrådgivere, som kan hjælpe dig med at undgå mulige fælder i en bolighandel.

Køberrådgivning på forskellige måder

ejendomsmaegler-i-allingaabro-400x300-tekstbillede

Som nævnt ovenfor tilbyder vi, som ejendomsmægler i Allingåbro, køberrådgivning i hele landet. Vi har over 15 års erfaringen inden for dette, og vil altid kunne hjælpe dig til at få den bedst mulige handel. Vi har en stor indsigt i branchen, og vi er både billigere og hurtigere end en advokat. Det vigtigste for os er, at du er i trygge hænder, og vi hjælper dig, uanset hvor du køber din bolig. Det er dog ikke kun, når du har købt boligen, at vi kan være behjælpelige med gode råd og vejledning. Hos Det Runde Hus tilbyder vi nemlig køberrådgivning på flere forskellige måder.

Vi hjælper dig med at forhandle prisen på dit drømmehus, så du bliver tilfreds. Det gør vi ved at være grundige og velforberedte samt ved at sætte os ind i prisniveauet i det pågældende område. Derudover kan vi også hjælpe med at finde din drømmebolig. Vi har adgang til Danmarks største køberkartotek, og har derfor et overblik over alle de huse, der er til salg på markedet. Vi sørger for alt det praktiske inden en fremvisning, og tilbyder også at tage med til den for at hjælpe dig. Vi har dig i centrum, og har til formål at finde det hus, der matcher dine ønsker og behov fuldstændigt. Vi er med i hele processen, og rådgiver løbende, så ingen fælder bliver overset.

Din ejendomsmægler i Allingåbro

Selvom EDC Mæglergruppen Det Runde Hus tilbyder alt inden for køberrådgivning i hele landet, har vi hoveddelen af vores arbejde i lokalområdet. En stor del af vores medarbejdere er opvokset i området, og kender derfor til alle de lokale kroge og hjørner. Vores brede og solide lokalkendskab giver dig en garanti for en god handel, idet vi har det bedst mulige fundament for at vurdere din bolig med præcision.

Det er dog ikke kun i forbindelse med vurdering og salg, at det giver os en fordel at være kendt i lokalområdet. Vi har nemlig også et godt overblik over de nuværende boliger på markedet. Hos Det Runde Hus lytter vi til dig og dine ønsker, og sætter en ære i at matche netop dine behov. Vi har din tilfredshed og tryghed i centrum, og det er vigtigt for os, at du gør en god handel.

Kundeanmeldelse
Dato
Ejendomsmægler
Jesper
Kundetilfredshed
51star1star1star1star1star