Reelle og professionelle ejendomsmæglere i Auning

EDC Mæglergruppen Det Runde Hus tilbyder salg og vurdering af ejendomme samt hjælp til at finde din drømmebolig i hele Randers området og på Djursland. Hos os har vi service i højsædet, og vi prioriterer vores kunders tilfredshed meget højt. Vores ejendomsmæglere er opvokset i området, hvilket giver os et solidt og bredt lokalt kendskab. Det lokale kendskab mener vi, er din garanti for en god handel, da vi kan vurdere alle områdets boliger realistisk og med stor præcision. Dette gælder både de mindre landsbyer som Voer og de lidt større byer i området som Auning og Randers. Hos Det Runde Hus har vi forståelse for, at tilliden mellem ejendomsmægler og sælger eller køber er afgørende i en bolighandel. Det er derfor vigtigt for os, at du føler dig tryg. To af vores ejendomsmæglere er certificerede køberrådgivere gennem Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke, hvilket også er din garanti for en reel og professionel vejledning.

Landbrugsafdeling i Det Runde Hus

Vores ejendomsmæglere har mange års erfaring inden for branchen, hvilket har givet dem mulighed for at specialisere sig og udvikle særlige kompetencer og solide netværk inden for forskellige former for landbrugsejendomme og liebhaveri. Det har givet os den viden, der skal til for at rådgive vores kunder professionelt omkring specialejendomme som for eksempel:

  • Hesteejendomme og stutterier
  • Nedlagte landbrug
  • Jagtejendomme
  • Produktionslandbrug
  • Deltidslandbrug

Udover en god og kompetent rådgivning kan vi, hos Det Runde Hus, finde den rette specialejendom til dig ved hjælp af vores professionelle netværk inden for denne form for ejendomme.

Med vores kompetencer, netværk og rådgivning har vi haft stor succes med at sælge disse typer ejendomme. Faktisk mangler vi fremover landbrugsejendomme til salg for at have mulighed for at kunne forsætte vores succes. Det er også en af grundene til, at vi altid er åbne for en uforpligtende snak, uanset om det drejer sig om salg eller køb.

Vi har dit behov i centrum

ejendomsmaegler-i-auning-400x300-tekstbillede

Hos EDC Mæglergruppen Det Runde Hus foretrækker vi en løbende dialog med dig gennem hele salgs- eller købsprocessen. Det mener vi, er vigtigt for at sikre den bedst mulige bolighandel for dig. Vi har forståelse for, at det kan være en stor omvæltning at skulle sælge et hus, der indeholder mange gode minder, og at det af den årsag er vigtigt, at I føler jer trygge og i gode hænder, lige fra øjeblikket hvor I henvender Jer.

Vi er klar over, at boliger ikke sælger sig selv, og derfor lægger vi altid et stort arbejde i alle de opgaver, som vi påtager os. Det er også en af grundene til, at vi kan håndtere alle typer af salgssituationer professionelt.

EDC Mæglergruppen Det Runde Hus er din ejendomsmægler i Auning og resten af Randers området samt på Djursland. Vi er altid klar på en uforpligtende snak, uanset om det drejer sig om salg af din nuværende bolig eller køb af din drømmebolig. Du kan kontakte os på telefon: 86 49 44 44, sende os en mail på 890@edc.dk eller benytte kontaktformularen her på siden.

Kundeanmeldelse
Ejendomsmægler
Ydelse
Ejendomsmægler
Ejendomsmægler
Det Runde Hus,
Ebeltoftvej 3A,Danmark,Randers-8960,
Område
Randers
Beskrivelse
Med uvurderlig hjælp fra Ulrik fik vi solgt vores bolig hurtigt og nemt. Vil til enhver tid anbefale Det Runde Hus.