Ejendomsmægler med lokalkendskab til Ørsted

Ørsted er en by i det nordlige Djursland, og er med sine 1463 indbyggere den fjerde største by i Norddjurs kommune. EDC Mæglergruppen – Det Runde Hus er beliggende i Assentoft, men håndterer alle typer af salgssituationer i hele Randers området og på Djursland – altså også i Ørsted.

I små byer som Ørsted er det vigtigt, at en potentiel ejendomsmægler er lokalt kendt. Det giver nemlig en garanti og sikkerhed for, at salgs- eller købsprocessen fungerer, som den skal. Derudover giver et solidt lokalt kendskab også ejendomsmægleren kompetencer til at kunne vurdere byen eller områdets boliger realistisk og præcist. På den måde er en ejendomsmægler med et bredt lokalt kendskab med til at sikre en god bolighandel, der er tilfredsstillende for begge parter.

Professionel rådgivning og mange års erfaring

ejendomsmaegler-i-oersted-400x300

Hos Det Runde Hus er professionel rådgivning i højsædet. Gennem vores erfaring og dybe indsigt i branchen er vi med i hele processen. Vi vejleder dig i, hvad du kan gøre for, at din bolig fremstår mere salgsklar og præsentabel.

Derudover har vi medarbejdere med Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke, hvilket gør dem til certificerede køberrådgivere. Hvis du mangler en erfaren og professionel rådgiver i forbindelse med et boligkøb, er vi derfor de rette at kontakte. Vi hjælper dig med at forstå alle facetter i købsprocessen, så du kan undgå de fælder, der eventuelt kan opstå. Når vi hjælper dig med at finde din drømmebolig får du en kompetent rådgivning. Vi er både hurtigere og billigere end en advokat, og kender til alle kroge og faldgruber i en bolighandel. Vi rådgiver dig i forbindelse med dit køb, uanset hvor huset skal købes. Netop køberrådgivning har vi over 15 års erfaring med, og vi tør derfor godt at sige, at du roligt kan føle dig i trygge hænder hos os.

Vi kan hjælpe med at finde den rette bolig, der opfylder dine ønsker og behov. Det kan vi blandt andet gøre gennem vores store køberkartotek, som indeholder alle nuværende huse til salg på boligmarkedet. Derudover kan vi være behjælpelige med bestilling af fremvisning samt deltage i den, hvis det er noget, du ønsker. Derudover kan vi, i tæt dialog med dig, finde frem til den rette forhandlingsstrategi.

Hvis du har skrevet under på din kommende bolig, kan vi også gennemgå alle dokumenter, og på den måde sørge for, at du er rigtigt stillet, og har fået alle tilgængelige oplysninger. Vi tilbyder altså vores hjælp lige meget hvornår i købsprocessen, du har behov for det.

Din ejendomsmægler i Ørsted

EDC Mæglergruppen – Det Runde Hus er altså din ejendomsmægler i Randers området, Ørsted og på resten af Djursland. Vi har dig, dine ønsker og dine behov i centrum. Vores kompetencer inden for alle typer af ejendomme og salgssituationer er din garanti for en kompetent mægler og en god bolighandel. Hos os er det vigtigt, at du er tilfreds. Det mener vi, at du kan blive gennem vores lokale kendskab, professionelle rådgivning og dybdegående viden inden for branchen og boligmarkedet.

Vi er altid åbne for en uforpligtende snak, uanset om det drejer sig om salg af din ejendom eller køb af din drømmebolig. Tøv derfor ikke med at kontakte os ved enten at ringe på telefon: 46 49 44 44, eller sende os en mail på 890@edc.dk. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kundeanmeldelse
Dato
Ejendomsmægler
Køberrådgivning
Kundetilfredshed
51star1star1star1star1star