Din lokale ejendomsmægler i Randers

EDC Mæglergruppen – Det Runde Hus – er din ejendomsmægler i Randers. Hos Det Runde Hus er du i gode hænder hos ejendomsmæglere med mange års erfaring og lokalkendskab. Det brede lokalkendskab skyldes især, at alle medarbejdere er opvokset på egnen, og hjælper til at sikre dig en god handel. Hos Det Runde Hus vurderer vi din bolig realistisk og præcist. Vi tilbyder dig alt den hjælp, du skal bruge i forbindelse med en flytning, og hjælper derudover også med gode råd og vejledning, når du skal gøre din bolig salgsklar – helt ned til nederste detalje.

En god beliggenhed

Det er ikke kun kundernes huses beliggenhed, der har betydning for ejendomsmæglere. Det er nemlig også vigtigt, hvor kontoret er placeret. Det Runde Hus er placeret på Ebeltoftvej, hvor 14.000 biler hver dag kører forbi. Mange har derfor mulighed for at se din bolig, hvis den er til salg hos ejendomsmæglerne i Det Runde Hus. Det er af denne årsag. at netop denne mæglergruppe er den mest kendte ejendomsmægler i Randers og på Djursland.

En ejendomsmægler der hjælper dig godt videre

ejendomsmaegler-i-randers-400x300-tekstbillede

Det er altafgørende at føle, at man er i gode hænder, når man skal sælge sit hus med masser af minder –eller købe sit drømmehus. Hos Det Runde Hus modtager du kompetent og professionel rådgivning, når du skal sælge dit hus. Der tilbydes gratis salgstjek i form af vurdering af alle typer af ejendomme. Medarbejderne hos EDC Mæglergruppen i Randers er specialiserede i faget, og kan, grundet mere end 50 års erfaring, håndtere alle typer af salgssituationer.

Det er også vigtigt at få den rette rådgivning, når man er ved at købe bolig. Særligt førstegangskøbere har behov for at føle sig tryg, når de første gang skal investere i et hjem. Hos Det Runde Hus har man medarbejdere med DE’s tryghedsmærke, hvilket gør dem til certificerede køberrådgivere. Derfor kan EDC Mæglergruppen i Det Runde Hus altid yde professionel service og hjælpe dig med at undgå de forskellige fælder, der kan være i forbindelse med en bolighandel. Dette gælder ikke kun, hvis du er kunde hos Det Runde Hus, men også hvis du køber en bolig hos en anden mægler. Medarbejderne kan være behjælpelige med relevante papirer og aftaler, og er specialiseret i at forhandle sig frem til den helt rigtige pris til dig.

Specialejendomme og et bredt køberkartotek

Udover at have certificerede køberrådgivere og erfarne ejendomsmæglere har EDC ejendomsmæglerne i Det Runde Hus også specialiseret sig inden for landbrugsejendomme og liebhaveri. Ved hjælp af Danmarks største køberkartotek samt godt købmandskab, realistiske vurderinger og stort lokalkendskab bliver også landbrugsejendomme solgt på kort tid.

Hos Det Runde Hus har man nemlig en landbrugsafdeling, som tilbyder professionel rådgivning og håndtering af forskellige specialejendomme som eksempelvis:

  • Produktionslandbrug
  • Liebhaveri
  • Specialejendomme (fjerkræ el. minkavl)
  • Hesteejendomme, rideskoler og stutterier
  • Deltidslandbrug og lystejendomme
  • Nedlagte landbrug
  • Landbrugsjord

For at kunne handle med ovenstående specialejendomme kræves der en særlig viden, bredt lokalt kendskab samt et godt netværk. EDC Mæglergruppen i Det Runde Hus er din ejendomsmægler i Randers, som påtager sig alle opgaver uanset størrelse. Tag kontakt allerede i dag og få et gratis salgstjek eller blot en uforpligtende snak om salg eller køb.

Kundeanmeldelse
Dato
Ejendomsmægler
Ulrik
Kundetilfredshed
51star1star1star1star1star