EDC Mæglergruppen - Din ejendomsmægler i Randers og Assentoft

Gratis salgstjek


Din erfarne ejendomsmægler i Randers området og på Djursland

Hos Det Runde Hus er vi fleksible. Vi vurderer nemlig alle typer af ejendomme, og kan håndtere enhver salgssituation. Det skyldes, at vi tilsammen har mere end 75 års erfaring i branchen samt vores brede lokale kendskab.

Vi er den mest erfarne ejendomsmægler i området, og vi har ageret på markedet længere end nogen anden ejendomsmægler i Randers området og på Djursland. Vores baggrund og erfaring giver os den fornødne viden om boligmarkedet i alle dets facetter.

Ved hjælp af vores professionelle og gratis vurdering af dit hus kommer vi sammen med dig frem til den rigtige pris på din bolig. Derudover rådgiver vi omkring, hvad der kan gøre din bolig mere salgsklar på et til tider hårdt marked.

Kunden i centrum

Vi har hos Det Runde Hus altid kunden i centrum, og vi prioriterer at være velforberedte i enhver salgssituation. Det betyder, at vi sætter os ind i netop din salgssituation, inden vi kommer på besøg.

Idet du bestiller en gratis salgsvurdering hos os, får du en bekræftelse på SMS og en mail fra os. I mailen fremgår alt det materiale, som vi skal bruge til vores vurdering. Den indeholder også et spørgeskema til dig, der kan hjælpe os med forberedelsen, så vi får vurderet din bolig bedst muligt. Det tager ikke meget tid, men det er et godt værktøj for os, når vi skal sælge din bolig.

Når du kontakter os, kan du forvente at snakke med en erfaren og professionel ejendomsmægler, der sidder klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, du måtte have. Vi er klar til at rådgive og guide dig i den helt rigtige retning.

Vi hjælper dig med at sælge din bolig

Vi oplever stor travlhed på et marked, hvor ikke alle huse bliver solgt. Derfor er vi stolte over, at vi, siden sommeren 2014, har manglet boliger til salg. Vi befinder os nemlig i den situation, at vi har solgt mere, end vi har til salg.

Denne udvikling, kombineret med vores kendskab til både branchen og lokalområdet, gør, at vi er mere end klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig.

Du kan altid bestille et gratis salgstjek hos os. Vi er med fra start til slut, og vi står til rådighed gennem hele processen. Vi vurderer din bolig i tæt dialog med dig, så vi sammen kan nå frem til den helt rette pris. Derefter hjælper vi med effektiv markedsføring både online og gennem bred avisannoncering. Vi tilbyder desuden et flot salgsmateriale og professionelle billeder, som i samspil har til formål at præsentere din bolig på den bedst mulige måde.

Vi garanterer en god handel i tæt samarbejde, og vi sætter tilliden mellem dig og din ejendomsmægler højt. Du kan altid starte med en gratis vurdering, så ved du præcis, hvor du står.

Din tilfredshed er afgørende for os, uanset om du skal købe, sælge eller modtage køberrådgivning. Vi håndterer enhver situation professionelt, og bestræber os på at give den bedst mulige rådgivning, så alle dine spørgsmål bliver besvaret i processen.

Få et gratis salgstjek

Bestil salgstjek
    Jeg accepterer, at mine data gemmes i overensstemmelse med EDC Mæglergruppens privatlivspolitik.
    Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.