Dilan Kocabas - Ejendomsmæglerassistent - EDC Mæglergruppen

Dilan Kocabas

Trainee og salgskoordinator

Telefon:86 49 44 44

Send email
Download kontaktoplysninger

Jeg hedder Dilan, og er det nyeste skud på stammen hos Det Runde Hus. Jeg er født og opvokset i Randers, hvor jeg stadig bor sammen med min mand.

I 2014 blev jeg student fra Tradium Handelsgymnasiet i Randers med økonomi som studieretning, som blandt andet henvender sig til ejendomsmæglerfaget. Efterfølgende påbegyndte jeg i 2016 min uddannelse som finansøkonom på Erhvervsakademiet i Hobro, hvor jeg specialiserede mig i pengeinstitutter. Som et led i min uddannelse var jeg i et praktikophold hos EDC Søren Jensen i Hobro. Efter mit praktikophold vidste jeg med sikkerhed, at det var i denne branche, jeg fremover ville udfolde mig.

Efterfølgende blev jeg fastansat hos EDC Mæglergruppen Det Runde Hus, hvor jeg, sideløbende med mit arbejde, nu er ved at uddanne mig til ejendomsmægler. Jeg tager desuden løbende kurser for at blive endnu stærkere inden for mit fag. Det er nemlig vigtigt for mig, at jeg hele tiden udvikler mig, så jeg kan yde den bedst mulige service til vores kunder.

Jeg nyder min hverdag hos Det Runde Hus i Assentoft, og sætter en ære i at indfri vores kunders behov hver eneste dag. Mine styrker er i høj grad min evne til at lytte til vores kunder, da det giver mig forudsætningerne for at kunne imødekomme deres ønsker. Som person er jeg meget systematisk, og jeg elsker at have orden i tingene. Disse egenskaber giver mig et godt overblik, som jeg hver dag bruger i mit arbejde.