Ivan Hedegaard - Ejendomsmægler - EDC Mæglergruppen

Ivan Hedegaard

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

Jeg har altid virket på Djursland, og mit hjerte banker for Djursland. Jeg kæmper hver dag med næb og klør for vores kunder mod de udfordringer, jeg føler vi udsættes for, når vi i nogle områder, befinder os i et såkaldt ”udkantsdanmark”. Et område som jeg føler politikerne og til dels kreditforeningerne og pengeinstitutterne har opgivet, og som jeg slet ikke er enig med dem i.

Jeg er født og opvokset i Vivild. Gik på Allingåbro Realskole og blev senere udlært som typograf på Vivild Bogtrykkeri. Efter uddannelsen kom jeg ind til forsvaret, hvor jeg virkede i mange år som befalingsmand, heraf 5 år i et NATO-Hovedkvarter i Rendsburg i Nordtyskland. I 1980 tog jeg eksamen som  ejendomsmægler og blev samtidig merkonom i markedsføring. I 1982 blev jeg uddannet som Valuar og har lige siden virket som ”syn- og skønsmand” for retten – sidst med specialviden omkring vindmøller. Senest har jeg løst en stor specialopgave for Energinet.dk. Jeg har vurderet mellem 500 og 600 ejendomme fra grænsen og til Viborg. En blanding af alle typer ejendomme lige fra det lille hus på landet til skoler, fiskefabrikker, jagtejendomme, lystejendomme, juletræsproduktioner og store landbrugsejendomme i drift. Ejendomme som alle skulle have erstatning, fordi de blev passeret af en ny stor højspændingsledning.

Selv bor jeg naturskønt på en lystejendom i Fløjstrup. En lille landsby med smuk natur. Jeg holder meget af natur, jagt, fiskeri, sport og samfundet omkring mig. Hvis jeg havde magt, som jeg har agt, ville jeg gøre Djursland til det skønneste sted at bo. Djursland skulle være én samlet kommune. Motorvejen skulle forlænges fra Århus til Grenå. Jernbanen skulle forlænges til Glatved. Der skulle laves en dybvandshavn ved Glatved, så færgerne ikke skulle sejle ind til Århus for at laste og losse. Så kunne vi spare milliarder af kroner til vejnet i Århus. Der skulle etableres et nyt Erhvervscenter ved Tirstrup Lufthavn. Infrastrukturen på Djursland skulle udbygges. Der skulle etableres fibernet overalt, så der var god mulighed for hjemmearbejdspladser. Plejehjem, skoler, børnehaver og vuggestuer i landsbyerne skulle bevares. Kort sagt – Djursland skulle være et godt sted at bo og leve i pagt med naturen – så kunne man herfra pendle til arbejdspladserne i byerne på og omkring Djursland. Det er min drøm.