Køberkartotek


Hos EDC har vi Danmarks største køberkartotek. Det dækker hele markedet, og har altså over 70.000 boliger til salg. Med alle boliger samlet på et sted får du overblik over dine muligheder, og du kan løbende holde dig orienteret på boligmarkedet.

Gennem vores køberkartotek bliver du opdateret løbende, og du behøver ikke længere at opdatere profiler på forskellige hjemmesider, huske logins og være opmærksom på udløbne profiler. I vores køberkartotek er det hele samlet, hvilket gør søgningen efter dit drømmehus langt mere overskuelig.

Det eneste det kræver er, at du indsender et gratis skema, hvori du udfylder alle de kriterier, du har for din kommende drømmebolig. Derefter bliver du kvit og frit orienteret om boligmarkedet hele vejen rundt. Vores køberkartotek indeholder nemlig ikke kun de boliger, der er til salg hos EDC men derimod alle boliger til salg på hele boligmarkedet.

Hos Det Runde Hus kan vi desuden tilbyde professionel køberrådgivning, idet vi har to ansatte med Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke. Vi sidder på din side af bordet i forbindelse med i handel, og hjælper dig i hele processen.

Vi får dig foran i køen

I vores køberkartotek får du muligheden for at se din drømmebolig før alle andre. Det vil sige, at du har adgang til den, før den bliver markedsført både på internettet og i avisen.

Køberkartoteket giver dig altså en god chance for at finde netop din drømmebolig. Når du har oprettet dig i vores køberkartotek, får du tilsendt alle de boliger, der matcher dine kriterier.

Når du har indsendt skemaet med dine kriterier, er du ikke blot en del af Danmarks største køberkartotek. Du får nemlig også muligheden for at snakke med en professionel ejendomsmægler i Randers området og forklare vedkommende dine ønsker og behov. Når du er en del af køberkartoteket, vil vi typisk ringe dig op og få en snak om hvad, der er vigtigt i forbindelse med din nye bolig. På den måde kan vi lave et så specifikt ønske som overhovedet muligt.

Vi hjælper dig med at finde din drømmebolig

Gennem vores køberkartotek får du altså rig mulighed for at holde øje med de boliger på markedet, der matcher dine kriterier. Hos Det Runde Hus forstår vi vigtigheden af at finde din drømmebolig, og vi vil derfor rigtig gerne hjælpe med at finde frem til det rigtige hus for dig.

Vi tilbyder desuden en gratis avisannonce i enten Randers eller på Djursland, hvor vi konkret vil søge din bolig for dig. Det koster absolut ingenting, men til gengæld når vi på den måde ud til rigtig mange potentielle sælgere. Vi giver dig naturligvis direkte besked, når vi har fundet din drømmebolig, og du vil altid få lov til at se den før alle andre.

Når vi skal finde din drømmebolig starter vi naturligvis med at lytte nøje efter, når du fortæller om dine behov. Derefter holder vi øje med markedet, og tager kontakt til dig, ligeså snart vi ved, at den bolig vi har været ude og vurdere, passer lige nøjagtigt til dig. Derefter aftaler vi med sælgeren, at vi har en kunde, der søger lige det, de har til salg, og at vi meget gerne vil vise den frem til dig, inden der bliver brugt penge på markedsføring.

Det giver dig en helt unik chance for at komme først i køen og på den måde få fat i dit drømmehus før andre. Vi har solgt rigtig mange boliger på denne måde, hvilket har givet os muligheden for at hjælpe både køberen og sælgeren rigtig godt videre.

Leder du også efter din drømmebolig, og vil du gerne foran i køen? Kontakt os allerede i dag.

Tilmeld køberkartotek


  Jeg accepterer, at mine data gemmes i overensstemmelse med EDC Mæglergruppens privatlivspolitik. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.

  OPLYSNINGER OM EJENDOMSMÆGLEREN


  Forsikringsoplysninger

  Vi har tegnet ansvarsforsikring hos

  Tryg Forsikring
  Klausdalsbrovej 601
  2750 Ballerup

  Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

  Garantistillelse

  Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
  Islands Brygge 43
  2300 København

  Regler for ejendomsmæglere


  Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen
  Læs mere om loven hos Erhvervsstyrelsen

  Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

  Samarbejdspartnere


  EDC samarbejder landsdækkende med en række banker
  Læs mere

  Lokale aftaler


  Gjensidige forsikring