§ Køberrådgivning


I Det Runde Hus har vi to ejendomsmæglere med Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke. Vi kan altså rådgive dig i forbindelse med en bolighandel og hjælpe dig med at undgå faldgruber og andre fælder, der ofte kan opstå.

Som ejendomsmæglere laver vi ikke andet end at arbejde med boliger hele dagen. Det giver os naturligvis en stor indsigt i enhver bolighandel, og giver os samtidig kompetencerne til at rådgive dig. Vi er billigere end en advokat, og du kan derfor spare penge ved at få en af vores erfarne og certificerede køberrådgivere til at vejlede dig, når du skal købe.

Køberrådgivning fra ejendomsmægler i Randers

Hos det Runde Hus agerer vi til hverdag som ejendomsmægler i Randers området, men vi tilbyder vores køberrådgivningsservice i hele landet.

Jesper og Ulrik er begge uddannede købermæglere, og har begge Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke, hvilket er din garanti for deres kompetencer. De kender begge til alle kroge og faldgruber i en bolighandel.

Vi arbejder med salg af alle typer ejendomme, og beskæftiger os ikke med andet fra morgen til aften. Vi tør derfor godt at påstå, at vi ved mere om en bolighandel end langt de fleste advokater. Det er også derfor, at vi er de helt rigtige til at vejlede dig sikkert igennem købet af din drømmebolig.

Vi har mere end 16 års erfaring med køberrådgivning, og vi har gennem årene rådgivet købere i hele Danmark. Uanset hvor du køber bolig, og hvilken mægler du benytter dig af, kan vi altså hjælpe dig godt og trygt videre.

Bestil Køberrådgivning
  Jeg accepterer, at mine data gemmes i overensstemmelse med EDC Mæglergruppens privatlivspolitik.
  Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.

  Køberrådgivning der passer til dit behov

  1. Basispakken – køberrådgivning med alt det nødvendige juridiske arbejde

  Den første måde hvorpå vi kan være behjælpelige med vores rådgivning er, at vi med professionelle øjne kan gennemgå alle dokumenterne og på den måde sørge for, at du har alle tilgængelige oplysninger om din nye bolig. Denne service sker, når du har fundet din bolig, og har skrevet under på købsaftalen. Du bestemmer, om det skal klares over mail, på telefon eller om du vil have et personligt møde på vores kontor. Vi er fleksible, og tilgodeser dine ønsker og behov.

  I basispakken laver vi alt det nødvendige juridiske arbejde, og bruger vores store indblik i ejendomshandel til at give dig den bedste rådgivning. Forsikringssummen er her på op til 2 millioner kroner.

  Pris: 7.995 kr.

  1. Tryghedspakken – vi hjælper dig med forhandlingerne 

  Vi kan dog også hjælpe dig, før du har forhandlet pris og underskrevet købsaftalen. Mange købere er ikke helt trygge ved at skulle forhandle pris med ejendomsmægler og sælger. Her kan vi hjælpe dig med rådgivning om pris i det konkrete område, hvor din drømmebolig er placeret. Vi kan altså hjælpe dig med forhandlingerne og give løbende professionel rådgivning.

  Vi gør dig opmærksom på, hvad du skal være særligt opmærksom på i lokalområdet, og giver dig gode råd til hvilke fejl, mangler eller andre forhold, som kan have en betydning for prisfastsættelsen. Gennem vores køberrådgivning får du altså de vigtigste værktøjer, du skal bruge til at forhandle dig frem til den bedst mulige pris.

  Basispakken er med i prisen, som er 14.995 kr.

  1. Den udvidede totalpakke – køberrådgivning fra start til slut

  Endeligt kan vi også hjælpe dig med at finde din drømmebolig ud fra dine ønsker. Her er vi nemlig med helt fra start til slut. Vi undersøger markedet for potentielle boliger, der matcher dine behov blandt andet ved hjælp af vores køberkartotek. Vi sørger for bestilling af fremvisning, og tager med på fremvisningen, hvis du vil have det.

  I tæt samarbejde med dig kommer vi frem til en helt rigtig forhandlingsstrategi. Vi er med dig fra start til slut i processen, og giver dig et realistisk billede af, hvad du køber. Med andre ord er vi din køberrådgiver fra start til slut, og tilbyder vejledning, forhandling og gennemgang af samtlige dokumenter. Lykkes det os, mod forventning, ikke at handle boligen ned i pris, betaler du kun for vores tryghedspakke.

  Pris: 18.000 kr.

  For alle pakkerne gælder det, at første gang vi påtager os en opgave, får vi kun betaling, hvis det ender med en handel.

  Bestil Køberrådgivning
   Jeg accepterer, at mine data gemmes i overensstemmelse med EDC Mæglergruppens privatlivspolitik.
   Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.

   OPLYSNINGER OM EJENDOMSMÆGLEREN


   Forsikringsoplysninger

   Vi har tegnet ansvarsforsikring hos

   Tryg Forsikring
   Klausdalsbrovej 601
   2750 Ballerup

   Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

   Garantistillelse

   Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
   Islands Brygge 43
   2300 København

   Regler for ejendomsmæglere


   Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen
   Læs mere om loven hos Erhvervsstyrelsen

   Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

   Samarbejdspartnere


   EDC samarbejder landsdækkende med en række banker
   Læs mere

   Lokale aftaler


   Gjensidige forsikring