Gør din bolig salgsklar

Sådan gør du din bolig klar til salg

Når man skal sælge sin bolig, betyder det enormt meget, at huset fremstår flot. Førstehåndsindtrykket er mange gange afgørende for, hvorvidt en fremvisning har været succesfuld. Det kan være svært selv at se de små ting, der kan være med til at skabe et dårligt indtryk af huset. Man har nemlig ofte selv vænnet sig til husets småskavanker, og det er derfor ikke altid, at man selv kan være helt objektiv, når det kommer til at gøre sin bolig salgsklar.

Vores ejendomsmæglere i Randers kan rådgive dig om, hvordan du får din bolig til at fremstå præsentabel på den bedst mulige måde. Det er ofte små ændringer eller udbedringer, der kan være med til at skabe et langt bedre indtryk af husets helhed.

Hos Det Runde Hus er vi ikke bange for at sige vores mening, men kun fordi vi ved, at det i sidste ende bliver en fordel for vores kunder. Vi kan altså vejlede dig før en fremvisning, så vi er sikre på, at din bolig står knivskarpt, og bliver præsenteret på den bedste mulige måde.

1.      Oprydning inde og ude

Oprydning inde og ude

Først og fremmest er det rigtig vigtigt, at man prioriterer oprydningen, når man skal sælge sit hus. Det kan for mange virke som en simpel og banal ting, men det har altså en stor betydning for den potentielle købers indtryk af huset.

En ryddelig bolig giver et større og bedre overblik for køberne, og så får det altid det bedste frem i enhver bolig. Det er dog ikke kun indenfor, at der skal ryddes op inden en fremvisning. Mange købere tiltrækkes nemlig også af boligens omgivelser og have.

For dig som sælger er det måske ikke afgørende, at børnenes legetøj ligger rundt omkring, eller at pantflaskerne har hobet sig op i et hjørne, men det kan have stor betydning både for køberens førstehåndsindtryk og helhedsindtryk.

2.      Skab liv og lys

Skab liv og lys i huset

Når man træder ind i et hjem, er det ligeledes afgørende, at man føler sig velkommen. Det er vigtigt, at man får en følelse af, at hjemmet er hyggeligt og hjemligt. På den måde bliver det nemlig nemmere for køberne at se sig selv i huset i fremtiden.

Inden en potentiel fremvisning er det derfor vigtigt, at man skaber liv og lys i huset gennem friske blomster og planter. Blomster og planter er nemlig med til at skabe en god og hyggelig atmosfære, og det er ofte noget af det, der kan være med til, at boligen præsenteres bedst muligt.

Endeligt er det afgørende, at man sikrer sig, at der er et godt lysindfald i boligen. Persienner skal rulles op og gardiner trukket for. Det giver den potentielle køber det bedst mulige indtryk.

3.      Få styr på småskavankerne

Få styr på småskavankerne

Når man har boet i det samme hus i nogle år, kan huset ofte få nogle småskavanker, som man ikke længere lægger mærke til. På trods af at det blot kan være en skabslåge, der hænger eller en løs stikkontakt, så kan det altså få stor betydning for helhedsindtrykket af huset.

Selvom man sagtens selv kan leve med småskavankerne, er det ikke sikkert, at den potentielle køber er af samme overbevisning. Ofte kan man selv udbedre småskavankerne eller få det gjort for en forholdsvis lille sum penge – og det er i høj grad pengene værd.

Lad os hjælpe dig

EDC Mæglergruppen - Din ejendomsmægler i Randers og Assentoft

Det kan være mange forskellige småting, der kan være med til at gøre en bolig salgsklar. Ovenstående eksempler er gennemgående i stort set alle hjem, men der er også noget, som er individuelt.

Hos Det Runde Hus hjælper vi dig med at gøre din bolig salgsklar. Vi tilbyder rådgivning, og vi er ærlige og erfarne og ikke bange for at sige vores mening, når det kommer til at gøre huse klar til salg.

Vi ved, hvilke småting, der betyder noget for køberende helhedsindtryk af huset, og vi bruger vores erfaringer over for alle vores kunder hver eneste dag. Ring og hør nærmere hvis du ønsker vejledning til, hvordan dit hus bliver mere klar til et salg, eller hvis du ønsker et gratis salgstjek af din bolig.