Assentofts førende ejendomsmægler

Assentoft er en del af Randers Kommune i Østjylland. Byen ligger otte kilometer øst for Randers, og er med sine 3.427 indbyggere den næststørste by i kommunen. Udover Randers og Assentoft består kommunen også af byer som Langå og Spentrup.

EDC Mæglergruppen Det Runde Hus er din ejendomsmægler i Assentoft. Vi har en god placering i byen, hvor tusindvis af biler hver dag kører forbi.

Det Runde Hus har mange års erfaring inden for branchen samt et bredt lokalt kendskab. To af vores ansatte har Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke, hvilket gør dem til certificerede køberrådgivere. På den måde er man som kunde sikret en god rådgivning og hjælp til at undgå de fælder, der kan opstå i forbindelse med en bolighandel.

Gratis salgstjek

Hos Det Runde Hus arbejder vi med alle typer af ejendomme, og er rustet til at kunne håndtere alle tænkelig salgssituationer. Hvis du blot er nysgerrig efter at vide, hvad din bolig er værd, er der mulighed for at få en gratis vurdering hos os. Vi har dig og dit hus i centrum, og fastsætter derfor prisen i et tæt samarbejde med dig. Inden vi vurderer din bolig, forbereder vi os, og søger viden omkring netop din salgssituation, og hvad du gerne vil. Alting foregår i en tæt dialog med dig. Det er også en af grundene til, at vi, når du bestiller tid til vurdering, fremsender et spørgeskema. På den måde får vi et større indblik i din situation, hvilket hjælper os i hele processen med at få vurderet og solgt din bolig.

Derudover tilbyder vi rådgivning, og giver gode råd til, hvordan din bolig kan blive mere salgsklar. Det er ofte mindre detaljer, der kan gøre udslaget, og det er netop det, vi er specialiseret i.

Kompetent køberrådgivning

Som nævnt tidligere har Det Runde Hus medarbejdere, som er certificeret køberrådgivere. Vi har stor indsigt i bolighandel, og vi udfører vores arbejde billigt og hurtigt, hvilket gør, at du slipper for at betale en advokat. Vi kender til alle kroge og fælder, der kan opstå, og har over 15 års erfaring inden for dette. Vi tilbyder køberrådgivning over alt i Danmark, og det gælder uanset hvilken mægler, du har benyttet til handlen. Vores fokus er at gøre dig tilfreds og hjælpe dig godt videre. Hos os er det nemlig afgørende, at du føler, at du er i trygge hænder.

Din lokale ejendomsmægler i Assentoft

Vi er som sagt placeret i Assentoft, men sælger og vurderer alle typer af ejendomme i hele Randers området og på Djursland. Vores medarbejdere er alle vokset op i området, og har derfor et enormt bredt kendskab til det lokale. Vores lokalkendskab er din garanti for en god handel.

Vores medarbejdere sætter pris på naturskønne områder, og har af den grund specialiseret sig inden for en række specialejendomme. Hos os har vi en landbrugsafdeling, hvilket kræver en ekstraordinær viden samt et bredt professionelt netværk. Vi har haft stor succes med at sælge landbrugsejendomme – både skovejendomme, stutterier, deltidslangbrug, nedlagte landbrug og meget mere.

Vi er din ejendomsmægler i Assentoft, som sælger og vurderer ejendomme i hele Randers og på Djursland. Vi har din tilfredshed og tryghed i centrum, og tilbyder et kæmpe køberkartotek samt køberrådgivning i hele Danmark.

Kundeanmeldelse
Køberrådgivning
Ydelse
Køberrådgivning
Ejendomsmægler
Det Runde Hus,
Ebeltoftvej 3A,Danmark,Randers-8960,
Område
Randers
Beskrivelse
Jesper hjalp os, da vi skulle finde vores drømmehus i Randers. Han var med hele vejen, og vi følte os trygge gennem hele processen. Kan kun anbefale Det Runde Hus.