Landbrugsmægler


Hos EDC Mæglerne i Det Runde Hus har vi vores egen landbrugsafdeling. Vores ejendomsmæglere er specialiseret inden for landbrugsejendomme. Vi har stor interesse for livet på landet, og har med årene udviklet en lang række kompetencer inden for salg af landbrugsejendomme.

Specialet i landbrugsejendomme stiller høje krav om rådgivning, da det kræver en stor viden. Det kan vi hos Det Runde Hus være behjælpelige med. Vi yder altid professionel rådgivning i alle former for salgssituationer.

Vores ekspertise strækker sig over en bred vifte af specielejendomme:

 • Produktionslandbrug i form af for eksempel svin, kvæg, planteavl
 • Jagt- og skovejendomme
 • Liebhaveri
 • Specialejendomme med for eksempel fjerkræ eller minkavl
 • Hesteejendomme, rideskoler og stutterier
 • Deltidslandbrug og lystejendomme
 • Nedlagte landbrug
 • Landbrugsjord og frijord

Et stærkt netværk

Når man handler med specialejendomme som ovenstående, kræver det i særdeleshed et godt og solidt netværk. Gennem vores mange års erfaring og brede lokalkendskab har vi, hos Det Runde Hus, etableret et stærkt og professionelt netværk, som vi samarbejder med for at kunne give dig den bedste rådgivning og yde det bedste salgsarbejde.

Specialejendomme kræver nemlig en helt særlig viden, og det er netop derfor, at det er afgørende, at vi har erfaringerne, kompetencerne og netværket til at hjælpe dig videre.

Vi kan hjælpe dig uanset hvilken form for specialejendom, det drejer sig om. Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om salg eller køb.

Vi kan, gennem vores stærke netværk, også handle ejendomme som diskretionssalg uden markedsføring. Det kræver dog, at vi kender både dig og dine ønsker til både salg og køb.

Kontakt os


  Jeg accepterer, at mine data gemmes i overensstemmelse med EDC Mæglergruppens privatlivspolitik. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.

  Den mest sælgende ejendomsmægler i Randers og resten af Østjylland

  I 2014-2015 var vi, hos Det Runde Hus, den mest sælgende landbrugsafdeling i Østjylland. I 2014 solgte vi 26 landbrugsejendomme fra vores ejendomsmæglerbutik alene. Succesen forsatte i 2015, hvor vi solgte 18 landbrugsejendomme. For at kunne forsætte vores succes, mangler vi landbrugsejendomme til salg, og vi er derfor mere end klar til at hjælpe dig.

  Vores netværk, lokalkendskab og mange års erfaring er din garanti for en god handel. Vi kender til alle de forpligtelser, som følger med i livet på landet, og vi forstår nødvendigheden i at kunne holde styr på alle trådene i en sådan salgssituation.

  En landbrugsejendom er ofte forbundet med gode minder. Hos Det Runde Hus forstår vi, at det kan være en stor omvæltning at skulle sælge et hus, og at det af den årsag er vigtigt, at I følger Jer trygge gennem hele processen. I er i gode hænder hos os lige fra øjeblikket, hvor i henvender Jer.

  Vi har dit behov i centrum, og vi forstår vigtigheden af en tæt dialog i forbindelse med både køb og salg. Kontakt os og få en snak med en af vores professionelle ejendomsmæglere allerede i dag. Du kan bruge kontaktformularen her på siden eller ringe til os på tlf: 86 49 44 44.

  OPLYSNINGER OM EJENDOMSMÆGLEREN


  Forsikringsoplysninger

  Vi har tegnet ansvarsforsikring hos

  Tryg Forsikring
  Klausdalsbrovej 601
  2750 Ballerup

  Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

  Garantistillelse

  Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
  Islands Brygge 43
  2300 København

  Regler for ejendomsmæglere


  Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen
  Læs mere om loven hos Erhvervsstyrelsen

  Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

  Samarbejdspartnere


  EDC samarbejder landsdækkende med en række banker
  Læs mere

  Lokale aftaler


  Gjensidige forsikring